Как за печелите като залагате в  ЕфБет?  Ще разберете, но първо  прочете малко история от близкото минало:

В далечната 1990 г., когато Еврофутбол за първи път в България стартира букмейкърската си дейност всички любители на футбола, които до тогава играеха тото 1, и правеха майсторски предвиждания на мачове се ориентираха към новия вид залагания.

В  СПОРТ ТОТО 1 единственият вариант за игра беше да познаеш знака от крайния изход  1 Х , или 2  на поне 10 от 12  срещи, които са предварително избрани от спортния тотализатор. За хората, които бяха играли по този начин и познаваха добре английското и немското първенство, новият начин( с коефициенти) на залагания бързо донесе печалби. След това „Еврофутбол“ започна да намалява коефициентите на срещите, но хората продължиха да играят и да залагат там.

Всяко хубаво нещо има своят край. Както СПОРТ ТОТО 1 отстъпи на „Еврофутбол“  , така и за „Еврофутбол“ беше ред да отстъпи.

Започна да се развива Интернет и онлайн залаганията. Първи в България набраха сила Bet 365 и Sportingbet. Хората сравняваха коефициентите от мачовете във вестника на Еврофутбол, четяха прогнозите, статистиката  и класиранията, но залагаха на доста по – добрите коефициенти в Bet 365.

Следващата промяна в статуквото беше след приемането на страната ни в ЕС. След новите закони Държавната комисия по хазарта, ограничи достъпа от границите на България до някои букмейкъри.

Един от първите сайтове, който взе лиценз от комисията и даде възможност на  на потребители от България да залагат онлайн беше EfBet.

Препоръчвам, на всички, които не са опитали този сайт да си направят регистрация и да ползват бонуса и коефициентите, които се предлагат на всички новорегистрирани потребители.

За майсторите в предвижданията и читатели на BetZones давам промоционален код  10438, с въвеждането на който могат да изискат до 100 лв. бонус. Този код се въвежда при регистрация.

Друг вариант да получите вашия бонус е като се регистрирате през този линк и след това го заявите.

Важно!  Бонуса който ще получите е равен на депозита, който ще направите. Има и условия, при които можете да изтеглите бонуса си! Четете внимателно!

efbet-zalozi-online

  1. Влизате в сайта на Efbet:

Погледнете приложения скрииншот отгоре вдясно, кликнете върху бутона „Регистрирация“, или кликнете тук.

Когато натиснете ще ви се отвори нов прозорец с инструкции, които трябва да следвате. Там е необходимо да въведете потребителско име парола и промокода, който ви дадох по – горе.

efbet-zalozi-online-bonus

2. Въведете лични данни. – Попълнете коректно това поле. Важно е да имате навършени 18 години.

3. Направете депозит. За да получите 100 лв. бонус е необходимо да депозирате поне 100 лв. Готово!

Как да активирам акаунта си след регистрация?

След като попълните всички полета и създаването на акаунт е преминало успешно, вие ще получите имейл от Ефбет, в който има линк за активация. Натискайки го, ще бъдете пренасочени към сайта на букмейкъра, като вече официално вашият профил ще бъде активиран и ще може да използвате всички функции на сайта с него.

Как се удостоверява (верифицира) акаунт при първоначално теглене на пари?

Удостоверяването на акаунт в Ефбет се осъществява, когато изпратите сканирано копие от личната си карта или шофьорска книжка. Това се прави с оглед на вашата сигурност и за да имате достъп единствено вие до парите в акаунта си.

 

Вземи бонус!